Zoeken naar tuesday

 
tuesday
TUESDAY - Nederlandse vertaling - bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
warning Vraag om herziening. The President read out the changes to the agenda for Monday and Tuesday. De Voorzitter leest de wijzigingen in de agenda voor maandag en dinsdag op. EN Shrove Tuesday zelfstandig naamwoord. English Dutch Contextuele voorbeelden van Tuesday" in Nederlands.
Tuesday - Ontwerp, webtechnologie en communicatie, Den Bosch tuesday.
Wij zijn Tuesday, een duurzaam internet- en ontwerpbureau uit 's-Hertogenbosch. Tuesday opereert op het snijvlak van design, techniek en communicatie. We combineren digitale strategie, webtechnologie en interactief ontwerp en ondersteunen onze opdrachtgevers bij digitale transformatie, het realiseren van sterke online producten, visuele identiteit en webdesign.
Tuesday - vertaling Engels-Nederlands inclusief voorbeelden.
Vertaling van Tuesday. Is it Tuesday already? Is het al dinsdag? Tuesday was certainly cold. Dinsdag was het immers koud. tues, tuesday zn. dinsdag m de. It has been raining since Tuesday. Het is aan het regenen sinds dinsdag. Today is Tuesday.
Tuesday - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tuesday of met Tuesday indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tuesday inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Tuesday en verwijzingen daarnaartoe.
Tuesday - WikiWoordenboek.
Geluid: Tuesday VS hulp, bestand. Dagen in het Engels. Overgenomen van" https://nl.wiktionary.org/w/index.php?title=Tuesday&oldid=3117829.: Woorden in het Engels. Woorden in het Engels van lengte 7. Woorden in het Engels met audioweergave. Woorden in het Engels met IPA-weergave. Zelfstandig naamwoord in het Engels.

Contacteer ons